Saturday, January 22, 2011

delicious @ jalan tun razak

yeahhh… entri makan2 lagi… terasa macam foodblog plak… hiks… janganlah bosan ye tuan2 puan2 sekalian… marilah bermakan makanan bersama ai…
kali ni, mari makan di delicious… slrpppp… delicious  @ jalan tun razak… an exclusive soothing ambient and tiffany blue color dominated restaurant… org kata memang signature delicious ni guna tiffany blue… pastu mesti ada hiasan2 sangkar burung… tak tau la, sebab x penah pegi delicious tempat lain… ho3…
delicious signage
masa ni g utk lunch… 1st time g utk supper… silalah order choc brownies plus walnut plus vanilla ice cream… adoyaiiii… walnut sangat penuh… plus melted choc syrup plus plak icy cold of vanilla ice cream… terbaikkk… minom plak ngan frosty lychee lime… uhuiiii…
oleh kerana kali ni masa lunch, makanan seharusnya berlambak2 dan bercelaru kiraan kalori… bukan apa, kalo feel2 nak makan salad for lunch, takot x sempat nak tunggu dinner, mulut da kunyah2 balik… hu3…
delicious foods
we had a generously big portion of nasi lemak, nasi kerabu and bolognese sphagetti… erm… ok la… so so… as we expected, mana leh lawan nasi lemak tepi2 jalan yang asli, but still, recommended…
delicious me fai topek
me, fai n topek… fai turun kl tuh… iyolah, sejak duk ganu nih… susah nak jumpa… bbm je la kte yer… teringat saat2 kat umah mu di ampang… ujung2 minggu mesti gather, then bermalas2an… ooo sejak mu x de, maka hilang la sorang geng karok… skang karok dlm keta je… hahhaa….
tapi, yang telah menambah keseronokan sehingga beronok-ronok selama beberapa hari ialah….

delicious nina
dapat amik pic ngan mizz nina wassup2…
mood:~tq to en edy sebab belanja yer… eh, nape x de pic en edy???~

No comments: