Tuesday, January 25, 2011

cemburu!!!! tumbuk kang!!! :D

ini adalah cerita yang telah diceritakan oleh seorang pencerita yang kesian kepada orang di dalam cerita itu… uih, hahaha… dalam erti kata lain, kkitorang gussip2 pasal kawan kitorang satu lg… hiks… begini ceritanya…

kawan dia br je gaduh besar ngan bf dia, sebab g kuar makan ngan lelaki lain… bunyi cam jahat je kan kawan dia tuh… opp oppppp, bukan dating berdua… kawan dia tu makan dengan lelaki lain bertiga bersama kawan ai dan di kala lunch break di café tempat keje dia… huhhh… takkan itu pun isu bebbb!!! makan ngan kwn seopis… what the totttooooottttt!!!

cemburu

ni yg nak tanya pendapat nih… perlukah sampai begitu sekali cemburu nye??? alorrrr, makan kwn seopis pun… yesss, memang la berlawanan jantina, tapi, open la bebb… takkan nak pikir bukan2… adoyaiii…

cemburu love

takkan ada sayang tanpa percaya pada kejujuran

haa, pernah dengar tak??? x pernah??? ai pun x pernah dgr… baru je reka2… hahhaa… jadi… kenapa perlu sayang, kalau tak percaya atas kejujuran masing2… dan… takkan boleh dibeli kepercayaan itu… ia hadir jika kita jujur seikhlasnya… tapi awas!!! sekali kepercayaan dikhianati, selamanya ia akan hilang… <---wowwww… sangat jiwang ye…

haaaa, udah2 tuh…. x mo la gaduh2 pasal menda2 kecik nih… percaya pada pasangan masing2, dan jangan lah amik kesempatan atas kepercayaan itu… kan kan kan… tapi kalo nak gaduh gak… gaduhla…

cemburu gaduh

I tumbuk kang!!!!!

mood:~huihhh….~

pic:~tq to gugel…~

1 comment:

shukrin farahdiba @ ceklala said...

giler comel beruang tuh nk main tumbuk2!hehe