Thursday, January 27, 2011

Fruitland–buah comel… waweeeee…

smalam, terPAKSA membeli belah… iyolah, setelah pakaian dicopet sekali pemecah keta ari tuh… da smakin kurang pakaian… da lah memang x banyak baju yg ada… seluar pun dua helai je… kena copet plak… so, mari membeli belah di brands outlet… kat situ leh dpt t shirt tigahelailimapulohringgit je… seluar plak beliduaseratushinggit saje… berbaloi kan… saya memang bukan org yg branded2 nih, x mampu la katakan…
sebelum membeli belah, isi minyak dulu… dalam erti kata lain, janganlah shopping ketika perut kosong karna saiz perut anda tidaklah sekempis itu ketika waktu2 biasa… kot2 beli suar masa perut kosong, feeling2 perut kempis, beli la seluar satu saiz lebih kecil… lepas makan, try suar kat umah, kecewa kerana tidak mampu bergerak bebas dek kerana suar yang ketat itu… logik tak??? so, jangan membeli seluar ketika lapar… jom makan dulu…
fruitland emy
memula nak makan seekor ayam di IKEA… tapi x jadi, sebab ternampak kedai pinkcomelmanja.. kira kalo makan di sini, terasa amat manja dan sopan santun… jom makan di Fruitland… tq emy temankan ai berjalan2 semalam…
fruitland ally
there… so pinkish kan… kat belakang tu, ada sign artis… masa opening aritu kot… tulih kat situ Mandy… siapakah dia yer??? adakah Mandy Moore yang launch kedai nih… woww… amazing…
fruitland food
ambil set lunch… dry noodle kicap + sambal sotong… it comes with appetizer plus dessert… RM9.90… tambah lagi RM1.50 leh dpt ice lemon tea… tambah lagi RM3.90 dapat Mango Lolo… eh, bukan mangga Dr Lo Lo… sejenis snow ice berperisa mangga… slrppp… emy, oleh kerana da brunch, hanyalah memesan tauhu sumbat yang tak disumbat bersama sos cili thai… ooo… ada sapa2 pernah pesan kat mamak “the o ais limau panas… tak nak ais”… saya pernah… wink…
fruitland place
selain di Ikano, fruitland juga ada di cawangan di atas… keliklah pic utk gemukkan diri anda, eh bukan bukan… utk gemukkan pic di atas…
makan kat sini, sangat terasa pink… sangat la manja environment nyer… kaler2 feveret i… pink to purple… lagi best tgk nih…

fruitland worker
semua pekerja pakai baju pink… alololooorrrr… so cute…
mood:~nak makan rainbow lolo pas nih…~

No comments: