Sunday, October 4, 2009

Apa yang ada dalam sling-beg anda?????

Haaa, i selalu keluar sambil menslingkan bag di badan. Senang sket. Boleh letak macam2 dalam beg. Apa yang selalu ada dalam beg???

Pic disnap oleh oman (erkkk, guna hset dia gak). Memula suh amik gamba i sekali, tapi dia kata tak nampak la gamba beg tu, sebab i besar sangat. beg tu nampak kecik sangat <--- sengal... diet diet diet...
Herm, wallet n hset wajib la ada. Takyah nak letak kat poket. Makin labuh suar i nanti. Herm, suka tak tgk org yang letak hset kat pinggang, ala yg ada case attach kat belt, pastu letak hset dalam tuh. Erkkk, x suke ah. :p P.S. I Love You. Novel yang da baca hampir 3 minggu (ke sebulan) tapi x sampai lagi setengah buku. Muehehhee..

Lens case+solution+spek mata. Khas untuk emergency case. Kadang2 mata x tahan sangat ngan lens. X selesa, so bawak la menda2 nih suma. Kot2 rasa lens tuh dah rengse sangat, cabut then pakai spek terus. Lega. Takpun, kalo tetiba terasa nak swimming, leh buka lens tuh. Huhhh, ada ke camtu??? Sedikit parfum+bedak <--- erk, untuk per nih??? Emergency kit to revive... :)

Mood:~Eh, x letak pepper spray pun dalam beg. Eh, jap... Ada ke org nak kaco i????~

No comments: