Thursday, October 8, 2009

Kencing Berdiri Bersama Rakan-rakan????

Uit???? Apa ittew??? Kencing berdiri sambil disaksikan kawan2???? Perlakuan apakah ittew???? Camni cerita nya. Have you been to Delhi, India. Tak pernah??? Ish ish... Oleh itu, kita pun samalah... Muehehhe... I pun x pernah ke sana. Pic ini telah dirompak di blog zach. :)

Herm, cam tempat simpan ais krim kan. Sangat praktikal. Yelah, daripada orang kencing merata-rata, baik diorang kencing ditempat yang disediakan. Tapi hanya kencing yang dibenarkan, kalau nak buang air besar x boleh lah kot. Nanti baunya akan menusuk di kawasan persekitaran. Nak nak kalau jalan jem, dan kereta anda tersangkut di tepi kiub ni, dan ada org cirit... Pergh... Takpun, tgh sedap2 kencing, pintu atas tu tertutup. Haaaa, hambik...

Cerita pasal kencing tepi jalan nih, penah tgk tak org yang berenti tepi jalan and zasstttt kencing tanpa mempedulikan org lain. Tak tahan sangat kot. Tapi, penah sekali ada mamat tu, ye ye menyorok di tepi semak nak kencing, tapi dia x sedar di sebalik semak tuh, ada laluan jalan raya lagi. So, kitorang yang belah sini nampak belakang dia, jalan yang di sebalik semak tuh, dapat free show. Wehehheee.... Flasher....

So, kesimpulannya, singgah lah di petronas berdekatan untuk kencccc.....

Mood:~zssssstttttt... ahhhhhhh..... :)~

No comments: