Monday, April 12, 2010

Dr Rabbit dan Vivo Pizza bersaudaraa??????

Mari kawan2, kita baca Quran... Jangan malu segan, nanti akan tunjukkan... :) Hiks, tetiba teringat plak lagu nih... Korang buat pe weekend ari tuh??? Mesti g ngedate nih... Wah, best gak kalo ada kapel2 nih... Leh la g ngedate... Sib baik kwn2 ai masih single masing2... So, adalah kawan nak hang out together... Kalau masing2 da ada kapel, tpaksa la g kuar sorang2... Huhh, mari berkapellll...

Okey, intro da, skang masuk perenggan isi penting plak... Hohoho, cam karangan tak rasmi pulak... Weekend ari tu g lepak umah Man. Yeaaa, nonton AF dengan berplasma 42" adalah sangat mengujakan... Namun, betis dan kaki masing2 nampak gumuks... Huksssss... Sampaikan bila tgk ulangan American Idol, inchek Andrew Garcia kita nampak lebih gebu dan rendang... Hahhahaa... AF??? Apa komen anda???? Sangat tidak syiokkkk... Mungkin petanda AF harus direhatkan seketika... Sangat tidak membina dan relevan rancangan ini pada ketika ini... Maap, pandangan telus saya ini....

Ahad pula lepak2 di AEON Bukit Tinggi... Seronok plak lepak-lepak-seperti-mat-rempit di shopping mall... Hahahhaha... Bila lepak mesti ada acara makan2... Tapi, masa nak g makan, terjumpa plak arnab berlari riang di ruang legar... Arnab ni manja dan peramah tau... Sempatlah snap pic dengan arnab ittew...

Inchek Jely dan Dr Rabbit... Maskot utk Colgate RoadShow... Eh, bukan saya yang jd maskot itu, Dr Rabbit laaaa... lol...

Yeaaa, melantak di Vivo Pizza amat menyelerakan... Cheese dan cokolat itu sgt lazatttt... Namun....
Lihat dagu dan pipi semakin ke tepi... Mungkin ini kali terakhir makan di sini... Bubbye Vivo Pizza... Welcome daun saderi.... :)

Tapi, kalo g makan, janganlah sesekali nak mengendeng makanan rakan yang sedang lapar... Jikalau tidak........

...

...

...

...

...

Mood:~ok... g lab skang...~

3 comments:

ardinihumaira said...

haipppppppp!


sape kasi makan pasta? kena ajak dni dulu baru leh makan.. haippp haipp dni bersilat ni...

huaaaaaa dni mau pasta! mauuuu mauuuu! (hentak kaki cam baby ;p)

ACIT said...

selepas ke tepi pipi mu jua akan makin mengembang, berkembang dan terkembang..hati2 kamu..jangan sampai terlendut pipi mu itu..hoho..

Anonymous said...

last mkn kat situ?!
ceh! mcm x caya je..
lps nie leh le ajak k mas mkn kat situ plak..
blh le sama2 pipi mengembang ke tepi..
kihkihkih