Monday, April 19, 2010

Apa yang anda buat weekend aritu?????

Saya buat ini....
Silalah layan... Zaasssttttt....

Owh, jika ingin berdiet, sila elakkan ke Wendy's... Portion makanan adalah sangat besar... Bayangkan, kalau mintak set large, saiz cup minuman adalah sebesar bekas pop corn TGV yer... Nanges nak abiskan... Lihat... Betapa banyaknye makanan di atas tray... Itu baru kelihatan 4 jenis makanan, sebenarnya ada tiga lagi yang tak termasuk dalam tray... Wahahhaa...

Untuk meneruskan aktiviti yang 'sihat' nih, terus g nonton wayang... Eh, td lunch kat Sunwat Pyramid, tgk wayang kat Bukit Tinggi plak... Jalan2 sungguh nih... Baideweeiii, Date Night sangat best yer... A very smart comedy film, no sengal-slapstik-bengong lawak ye... Jom tgk ramai2...

Owh, inilah sebab musababnye outing weekend ari tu... Oman ingin mencarik kasut... Iyolah, nak g Kuching kan... Konola ada kasut baru...<--- garet kan, g outstation je kena beli kasut baru... :p

Masa oman try test cuba kasut, i pun nak cuba gak... Tapi tgh2 cuba kasut, tetiba ada org announce nama ai terkeluar dr AF... So, terpaksalah ai tarik beg kuar dr akademi... Percaya pada diriiiii.... Ohoooo.....

Sekian...

mood:~mak aih, peyuuttttt... da macam mak buyoong....~

6 comments:

ardinihumaira said...

fuhh besh nya tengok muvi! huhu... cni tader muvi.. tingin nak tengok bersama deen pastu curi pop corn dia.. eh berangan tol dni haha :p


p/s: ampoules tu seeloknya pakai b4 tdo tiap2 hari no hal tapi 1 botol je sehari.. dni dulu pakai hari2 sekarang, sebab tak sempat,, beberapa hari je seminggu dni pakai... btw, dni ada emelkan mengenai ampoule tu.. hehe.. kene g kelas dah skang.. ada apa2 tanya dni tau :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Warghhhhh nak kasut sepasang. belanje pat !

mizzura said...

erkk..besar portion kat Wendy. pernah makan sekali..rasa macam sket jer..

Bukit tinggi?? baru pergi ahad tuh..

tujuhhariseminggu said...

@dini: x sabo nak pakai nih...:)

tujuhhariseminggu said...

@lolly: wah, sampai pat.. :p

tujuhhariseminggu said...

@mizzura: lorrr, nape x ajak sekali... :)