Tuesday, April 20, 2010

Kelisa ku Keliru dan Kekeliruan... :)

*haaaa, cuba baca tajuk laju2, pasti tergelincir lidah itu... :p

Yeahh, masanya telah tiba utk menukar minyak itam... Dah terlebey2 nih... Huhuuhu... So, smalam balik dr UM terus g bengkel keta... Erm, tak tau nak g bengkel mana, singgah lah bengkel kat umah kat Pulau Indah nih... Bengkel yang selalu g da tutup, so terpaksa la g bengkel lain. Doa2 gak agar mereka di bengkel tidak tipu ai yer...

Wah, bengkel kali ini sangat lain ye modus operandi penukaran minyak itam nye. Huhhh, fes time nak tukar oil filter kena bukak no plat keta ai... Nebes plak ai.. Adakah benar perbuatan mereka ini... Huhuhuhuh...

Namun, yang menjadi persoalan dan pertanyaan di sini, ai keliru... Sangat keliru... Keliru tentang apa???? Tentang ini...

Last service : 205670, Next service : 201670... Uit... Apsal makin berkurang nih??? Adakah WKF pas ni x leh nak jalan ke depan, hanya mengundur sahaja... Hu3... Keliru...

mood:~eh, kalo ngundur, meter tu makin turun ke??? tak kan....~

5 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

pesona kite pun nk kene hantar g service jugak hjg bulan nih.. aduyaii~ :(

eh eh.. org tu salah tulis tu.. hahaa..

tujuhhariseminggu said...

hu3...
kqlo kena servis je, mesti pening2 kira duit kan.. :)

sebelas said...

hehehe..org tue salah tulih ler tue..hehehehe

http://nomborsebelas.blogspot.com/

tujuhhariseminggu said...

he3... cian budak tu terkial2 nak kira... :)

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram, harga semasa RM 1270.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.