Saturday, April 3, 2010

tujuhhariseminggu dan Jely adalah sama... :)

Wahhhh... Lamanye bercuti... It almost two weeks... Banyak menda nak cerita. Kepada anda yang selalu follow blog ni... Jangan lupa nak baca ye... Yea, blog ini masih ada... Cuma tuannya je yg kadang2 ada, kadang2 x de... Hiks...

Kenapa ai lama menghilang??? Biasalah, hormon, eh emosi x stabil... Hohohoho... Banyak menda nak wat... So, bz sket la... Nak2 fasa kerajinan-sama2-supervisor dah bermula... Hiks... Ada banyak nak story mory nih... Pasal Shaun yang i cintai <--- huhh, saper Shaun??? Ai sebagai superstar... Ada jugak story bersama Yaakob <--- Yaakob??? Klasiknye nama itu...

Dan seperti biasa, hupdate pasal kucheng2 ai... Kepada yang suka, silalah teruskan membaca... Huhuuhu... Kan ari tu Grey beranak 3 ekor anaknya <--- sampai ari nih, x de nama lagi. Panggil Gmok, Gendot, Gebu... Wahahha... Sebab diorang gemok2 sgt... Tetiba sejak dua menjak nih, anak Grey dah bertambah??? Camno tuh???

Haaa, itulah anak kucheng misteri tuh....

Rupa2nya, si kenit tu dibuang orang. Kata En Mislan, ada org buang kucheng tu depan umah. Mesti masa buang tuh, diorang borak2 seraya berkata

Pembuang 1: Eh, kat mana nak buang anak kucing nih...
Pembuang 2: Erm, dgr2nya umah En Mislan banyak kucing, kita buang kat sana la...
Pembuang 1: En Mislan???? Owh, yang anaknya ada blog tu yer????
Pembuang 2: Ha, iyelah... Jom buang sekarang..
Pembuang 3, 4, 5, 6, 7: Jomm buang... Buang buang buang....!!!!!
Pembuang 1: Cintaku bukan jenis pakai buang!!!! Hiyeahhh....
Pembuang 2: Kau kunci cintakooo di dalam hatimoooo!!!
En Mislan: Eh, apsal ada org nyanyi2 depan umah nih...

Ngarot2 nih... Melalut plak... :)


Haiii, saya Bubu... Walaupun saya maseh kategori remaja sunti, tapi saya dah mengandung... Nih da tak larat lah nih... Maybe, i'll be deliver my babies on sehari dua nih... I kenot wait... So excited...

Mood:~ Makin meriahlah Akademi Catasia di umah nih... Skang da 11... Sat lagi bertambah2 plak... Huhuuhu....

7 comments:

I n n z said...

byk nye kucen..
besh3..
da lame x men2 ngan kucen.
;D

ardinihumaira said...

miauuuuuu akademi cantasia bermula. hehe.. wow.. ini adalah abu hurairah... abu hurairah ni suka bela kucing kan? ^_^ kata orang, lelaki bela kucing maknanya beliau ni penyayang..

Ain Suka Biru said...

comel !!
tp org lebih minat hamster
wakaakkaka

fanadz said...

comelnya~~baeknya grey jaga si kecik oyen tuh..hehe.:)

my name is... said...

ado pun kamu..ngt kamu udah hilang~~~

miss faten said...

saya ada seorang lecturer yg jugak penggemar kucing,, gila - gila sayang kat kucing dia =) asal ada anak kucing baru lahir, nnt post kat FB tanya nama kucing yg seswai ~ huhu :D orang kata orang yang suka binatang ni penyayang?? hehehe :))

tujuhhariseminggu said...

lnnz: kan... maen ngan kucheng sgt seronok... :)

dini: penyayang???? hiks...