Sunday, April 4, 2010

Andrew Garcia adalah Superstar Cosmic :)

Whooosssshhhh... Cewaaah bunyi bola boling yang berdesup laju selepas dilempar. Haaa, tgk tuh, dilempar yee, bukannya dibaling, maksudnya, inchek Jely x pandai main boling. Wahahaha. Setelah mendapat Cosmic Bowl's voucher dr cik DINI, marilah membolingkan diri. Serius, saya bukanlah seorang pemain boling yang handal. Setakat memenuhkan skrin dgn tanda2 dash bolehlah.
Hiyarghhh... Sila lihat bola itu sudah menuju ke arah longkang... Wahahaha..

Ini adalah taktik menyamar supaya org x kenal kita. Iyelah, kalo da asik ke longkang je, pasti lah malu selepas itu. Jely = Yaakob, Iqah = Subhee, Wawa = Azraie... Hiks... Tiap kali baling je, sgt eksaited jerit nama2 palsu nih... :) Go Yaakob Go Yaakob...

Selepas berboling, kami bernyanyi... Iyer... Masing2 feeling Superstar... Hiks... Owh, tempat karoake Superstar, Wangsa Walk ini sangat berbaloi ye. Utk bilik small RM 19/hour, dan utk medium RM 28/hour. Agak murah la. Kitorang berenam, karok 2jam di bilik medium. Totalnya adalah RM 56, sorang 10 hengget. Kira ok la tuh... :)

Kamilah superstar itu.... itu ituuwuwuwuwuu <--- vibrato nih...

Dari kiri: Ezwan, Fai, Wawa (apsal nyorok blakang gue??), Jely, Iqah n Affa...

Jika ada yg perasan, inchek Jely berspek mata besar berbingkai itam... Huhuhuuhu... Ini semua gara2 heart sama Andrew Garcia... Hiks... Aaaahhh, apa dia??? X jelas sangat spek mata itu??? Takpe, takpe. Ai akan berikan gambaran jelasnye... Sila saksikan pic ini.

Amaran: Gambar ini agak gedikssssssssss.... Boleh menyebabkan gangguan mental berpanjangan... ;) Juga boleh menyebabkan kengerian sementara...


mood:~ahahahhaaaaa... Andrew Garcia konooooooonnnnnn!!!!~

1 comment:

ardinihumaira said...

hye! hye! hye! bagus dah update. dni kepingin mau baca. kalo ado miauuuu lagi pun ndak apo apo la asalkan update. sonotnya bersuka ria.. dni tengok macam ado yang pakai cardi. akadakh cardi ittew? oh kalau bukan harap dimaafkan. hehe.. jumla join dni g anugerah malam ni.. dni jadi dato' ct.. kihkihkih :p