Friday, April 16, 2010

Rahsia untuk mereka yang AWALLLLL.... :)

Antara aktiviti di petang jumaat yang paling seronok adalah tido... Hiks... Eh, mana bleh tdo kat lab... Kenot... So, utk mengisi masa lapang, jalang2 eh jalan2 lah ke blog org lain... Singgah lah ke blog ALIEN nih... Setelah beliau meninggalkan msg di shoutbox, ai pun kelik la blog beliau...

Blog yang sempoi... Awek brutal yang happy-go-lucky... Sonok je baca blog ni di kala petang... Tapi, x leh baca lama2... Kang kantoi dgn sv... Tapi, bila belek2 post lama dalam blog nih, ada satu menda menarik perhatian... Rasanya, selalu gak jumpa menda ni kat dalam blog org lain...

Iklan tepi blog... Huhhuu, mestilah ramai yang menempek iklan di blog masing2 kan... Namun, yang menjadi tanda tanya, kenapa iklan ini sangat selalu ada... Adakah ramai yang suka awal skang???? Adakah????? Hahahhahhaaa....

...

...

...

...

...

cik Alien jgn marah saya ye... :)

Mood:~bengong plak petang2 nih....~

4 comments:

~ ALIEN ~ said...

aku rasa cam nak fire ultraman aje kat ko...birtzzz! hehehe...gurau aje.

psal 'AWAL' tu...ko jgn tny aku. tny kat enchek google adsense...suka-suki aje tampal iklan 'AWAL' tu kat blog aku.

btw...thx bcoz promote blog aku kat cni. majulah ~ ALIEN ~ utk negara...wakakaka...(^_^)


http://wordz-space.blogspot.com

Aidi-Safuan said...

amboih..takot kantoi ngan sv konon. padahal siap buat entry blog lagi. hehe

ardinihumaira said...

hehehe... kelakar la kamu ini :p

Ms AiReEn MoHd said...

wakakak tu mmg menarik siot...kekekekke...ramai org gatai nak tgk kang..termasuk aku plak kang