Friday, April 9, 2010

Surat Terbuka Untuk Awak... T_T

Kehadapan awak,

Awak... hari2 saya nampak awak. Kat kiri pun awak, kat kanan pun awak. Huhhh, memang x bleh nak lari daripada awak. Kadang2 sampai saya tak perasan awak ada kat sebelah saya. Awak memang selalu ada dekat dengan saya.

Awak... Bukan saya tak suka awak ada ngan saya. Siapalah saya nak benci2 awak. Tapi, kalau boleh, kalau awak ada dekat ngan saya, janganlah notty2 sgt. Cubalah elok2 sket. Saya ni dahlah kategori insan berhemah. Ni tak, kalo awak ada je dekat ngan saya, huhhhh awak suka tunjuk belang awak. Kasihanilah saya... Saya ni penebes orangnye. Awak tak tau ke???

Awak... saya bukanlah nak merungut. Bukannya saya tak suka kat awak... Tapi....


Dah retak cermin saya... Waaaaaa... Jahatlah awak.... Camna leh pecah??? Awak buat2 tanya lagi??? Sampai hati awak... Huaaaaa....


Dah awak merempit x tgk kiri kanan, pastu awak langgar side mirror keta saya... Retaklah dia... Hermmm, sudah... Saya benci awak... Saya mencikkkk....

mood:~kepada penunggang motor sekalian, janganlah langgar side mirror keta saya lagi ye...~
pic-credit-to: gugel

4 comments:

farenova said...

siannya awak, jahat betullah die langgar awak, die ada bayar ke?

tujuhhariseminggu said...

idok le... nonong2 je larik... eh, larik plak... pecut moto...

mizara said...

adoii..tu la ally ..drang ni kekadang tak berhemah..main bantai je sampai kene side mirror keta orang..ishh..kejarkan mereka sampai dapat ehehe

ardinihumaira said...

isk isk...ikotkan hati dni rasa nak langgar montot motor depa tuh tau