Monday, April 26, 2010

Weekend @ Port Dickson & Melaka :)

Huhhh, weekend yang mencabar ketahanan dan kemampuan fizikal diri... Berpiknik bersama kawan2... :) Sonok weh... Lama x lepak2 ngan geng bas sekolah nih... Dan, this trip specially dedicated to Cik Fai kita yang akan ke ganu next week... Waaa, makin jauh kwn baik ai nih... Nangisss... :)

Ampang-Teluk Kemang-Sg Udang-Bandar Hilir-Bangi-Kajang-Ampang... Gitulah yer perjalanan weols... Cakap banyak x guna, layan gamba nih (huhhh, mat remp nye ayat...). Owh, thanx again to inchek topek for his EOS500D... Pic sangat cantik ye... Oleh itu, anda wajib ikot setiap kali ada trip... Sebab nak guna kamera u.. Miahahhaa...

Sila pose... Nak letak kat blog nih... Dari kiri: baju belang2 (itu memang warga PD ye...), cik Fai, Kebab, I yang bertopi putih, Wawa n Topek... Owh, Man ada disebalik kamera yer.... :)


Waahhh, candid tak??? Sangat candid kan... :)

Tadaaaa... Untuk menunjukkan yang kita ke Melaka, gambar di kubu ini wajib yer... :)

Seharian berjalan... Gelak2 dalam keta... Jerit-jerit-nyanyi-karok dalam keta... Gussip2 di pantai... Kutuk-kutuk-hina kawan2... Owh, thanks uols for that moment... Harap2 sampai bila2 ye kita begini... Kawan selamanya... :)

Hermmm, jikalau b4 this sgt takot ngan DSLR... Sebabnye akan kelihatan struktur wajah sebenar... Iyolaaa, nampak segala parut2, jerawat2, double-chinned-face... Tapi....

Nampak begitu flawless plak... :)) Suka lah DSLR nih... :p

mood:~next month g berkelah2 di ayaq terjun nak????~

6 comments:

l0veyd0veyd00 said...

wah...muka kau macam muka faizal projek ak lah :P

ardinihumaira said...

eee conotnya dni ta penah ke sana ^_^

tujuhhariseminggu said...

@l0veyd0veyd00: uit.. iye ker???

p/s: uit... tergeliat jari nak taip nama u... :)

tujuhhariseminggu said...

@dini: uit.. x penah g sana lagiks.... takpe... kat kelate pun ada pantai kan... :)

IKUONE said...

seronok yer jalan sakan

tujuhhariseminggu said...

@ikuone: hiks... selebrett fai... :)