Thursday, February 10, 2011

ada sesapa jual charger BB murah???

hollloooo <--- tiru gaya hello citer megamind… nak tanya… ada sesapa yg kenal jual charger BB murah eh??? kot2 ada jual kat fb ke… manalah tau, dpt harga pemborong ke… kalo ada sesapa yg tau… tlg inform ai leh x??? tenkiu…

satu lagi anaunsement… kepada yg ada twitter, mesti tau… cuba check #damansaraVSampang… awesome laaa… sejenis klaka dan sangat kanak2… jenguk la ke sana…

I nak share koleksi pic I yg hangat best…

lisa mia skrin

cute kan… masa anugerah skrin.. dua2 cute…

mood:~asik rosak je charger baru nih… huhhh~

2 comments:

ika said...

suka dua2 pelakon itu.. & jgk shaheizy sam =)

ardinihumaira said...

dni lak rosak tepon, tak dengar call.. nyampah gile.. sampai cuak nak hempas2 henpon kalo kawan call. boleh dengar tapi kena pakai loudspeaker/earphone. masalahnya time kat shopping mall ke hape mamtik nak jawab call kalo cemni.. huhu...



p/s: lisa surihani tu kalo dni leh ngorat lama dah dni ngorat ;p