Tuesday, February 8, 2011

Baby Qistina needs help… :)

jenguk blog mrsfaizor… terbaca artikel nih… jadi mari sama2 membantu… kalau tak mampu secara zahiriah, panjatkan doa agar semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan… amin..

baby-qistyna

Sedikit info tentang bayi malang ini. QISTINA BALQIS MAISARA..berusia 3 bulan dan dilahirkan di hospital Manjung, Perak. Baby Qistyna ini mempunyai masalah jantung berlubang, sumbing dan juga mempunyai masalah paru paru. Kini, Qistina sedang menerima rawatan di HUKM.

Korang pun boleh membantu dengan menghulurkan sedikit bantuan di butir ini

AKAUN MAYBANK : 114160850396
NAMA : SITI MAISALMAH BINTI MOHD KAMIL(Ibu kepada Baby Qistina Balqis)
H/P : 017-3476764

teringat pesan seorang kawan… pabila seseorang itu diuji, biar sebesar mana pun, biar sesukar mana pun, bertawakallah… kerana Allah hanya akan menguji seseorang yang Dia yakin akan berjaya mengharungi ujian itu… Puan Siti, bersabarlah… di sebalik dugaan ini, pasti ada hikmah dariNya…

mood:~sama2 membantu, yang ringan dijinjing, yang berat dipikul bersama…~

1 comment:

Anonymous said...

moga2 adik nie cepat sembuh agar mampu terus membesar dgn sehat dan kuat.... amin

semoga musibah yg menimpa ini menjadi iktibar kepada org lain agar sediakan payung sebelum hujan... kalo x silap kat prudential ada plan utk protect baby since dlm kandungan lg. so pada yg sedang menunggu kelahiran cahaya mata tu boleh dapat kan info dr prudential. atleast sekiranya baby lahir ada masalah mcm ni, dah ada medical coverage yg selesai kan masalah tersebut.. x perlu merayu sumbangan org lain..renung2kan... (psss.. my sis dh sign up plan nie.. mmg terbaik..)