Friday, February 4, 2011

entri khas utk ling’s jerry…

isk isk… masa org meriah2 sambut raya cina… gong xi sana, gong xi sini… ada bad news… jerry – ling’s blue-greyish cat, pergi meninggalkan ling selama2nya… huhuhukksssss… sedih… so, entri ni khas utk jerry…

cat pose

ooo, ni bukan jerry yer… ni bulat… kucing ai… macam2 aksi dibuatnya… suma pic ni disnap, sejurus sebelum tau pasal jerry… ntah2 si bulat tau kot… ada kwn dia nak pergi… tu yg si bulat sangat manja pg tuh… itu agak2 ai je la… tapi kuasa Allah kan… mcam2 bleh jd…

ooo… nak lihat pic jerry… sila klik sini… ai ada wat entri pasal jerry… short entri… hurmmmm… sedih… harap2 inchek ling sabar2 yer… ada hikmah di sebalik semua ini…

cat one

inchek ling jangan sedih2 yer… senyum sket… ai pose2 manja utk inchek ling…

mood:~isk isk isk….~

1 comment:

diha chantek said...

patotla cam tpikir td.. nie bkn pix bulat si gangster ke.. rupenyer btol...