Friday, February 18, 2011

Cochranean 99 gather lagi….

jom main kira2… berikut adalah soalannya…

inchek Jely mula bersekolah menengah pada tahun 1995… dia berjaya melanjutkan pelajaran menengahnya di Cochrane Road School gara2 terover tulis bahagian sukan ketika mengisi borang kemasukan ke asrama Yayasan Selangor… dia berjaya mengSPMkan diri pada tahun 1999… berdasarkan pernyataan berikut, sila bajet umur inchek Jely ketika ini berapa??? 20??? ya benar…. hhahahaha…

diam tak diam, sedar tak sedar, da 12 taun tuh tinggalkan sekolah menengah… lama tu weiii… walaupun lama, geng2 cochranean 99 slalu gak wat gathering… buka puasa sama2… g PD sama2… g menyemak kat McD sama2… g makan bufet sama2… sonok weh… melihat betapa sebenarnya memang benar bahawa… kadar kelebaran tubuh berkadar langsung dengan masa… hihhihihi…

weekend ari tu, g melepak di Thai Buffet Steamboat… Kat area Taman Dagang, Ampang… sangat teruja hendak pergi ke gathering, lebih2 lagi ia dilakukan di restoran secara bufet… I loike…

coch 1

baiklah, acara dimulakan dengan sesi berbual mesra sambil menghupdate kisah2 terkini… selalunya, kisah2 peribadi mereka yang tidak hadir ke event ini… ahahhaa… dalam erti kata lain, “sape tak datang, dia yang kena gussip”…

coch 2

tadaaa, geng2 remaja… remaja kah??? bahahhaa…

coch 3

cik puan organizer… puan jumatul liza… waahhh, siap ada gift… naper ai tergelak begitu… kerana gift yang ai dapat, terlalu ringann… wahahhaha…

coch 4 ramai

yaaa, inilah dia… mereka yang hadir ke gathering yang ntahkeberapa cochranean 99… dah beranak pinak masing2… ai??? hanya bilangan lemak beranak pinak… hu3…

coch 5 karok

selepas makan, perlulah membuat senaman ringkas…karokkk… senaman yang difokuskan pada peti suara… wahhh, meriah masing2… bebudak pun ada… diorang lagi best nyanyi…

coch 6 karok malu2

eh… malu2 plak nak nyanyi… hehhehhee…

okeh… ada banyak menda nak hupdate nih…. tp, terbz plak… nanti2 yer…

mood:~psss… pasni nak gather kat mana plak????~

No comments: