Friday, February 11, 2011

kusangkakan laju… tapi…

kalau sesapa yang g keje balik keje duk menyapa kakak/abg tol, mesti bosan kan… nak2 kalo terbangun lambat, almaknanya kena beratur sebelum bleh date ngan abg tol… hahaha… jadi, penyelesaiannya adalah…

“SMART TAG” <--- bling2 dan suara seperti doraemon memperkenalkan alat ajaib saban minggu…

semenjak guna sematteg nih, x de chance la tukar2 no phone ngan penunggu tol… sebab tu la ai sampai skang single… sebab sematteg la… hahhahaa… satu lagi kegunaan sematteg ni ialah dpt jeling2 keta yang konon2 laju, ekzos vroomm vrooommm, ptg kita kat highway sambil bagi lampu high beam… ialah, beriya2 dia potong kita yg standard nih, alih2 kat tol kita potong dia balik… hehehhe…

tapi, semalam… terbalik plak… tgk nih…

touch n go

adeh, lorong sematteg kemain panjang… berpusu2… cuba tgk belah kiri, lorong tunai… kosong… x sesak langsung… berdesup je org lalu… apa nih!!!! x aci laaaa… dah la mahal sematteg tuh… tetiba lagi lambat dr lorong tunai… x aciii…

pssss… inchek yang berkenaan dgn hal nih, silalah amik perhatian… pengguna sematteg seperti sy tidak dijaga kebajikannya… apalah gunanya kalo dilantik menjadi menteri bagai, namun kes2 kecik ini tidak dpt diselesaikan… seperti punggok di tepi kubur <--- eh, ada ke peribahasa nih…

hrmmmm, agaknya ada ke org nak amik tindakan yer???? jap, nak pikiaq jap…

filzah geget jari

harap22 ada kot…. penat dah adik ai tolong fikirkan utk ai…

mood:~tetiba cam segmen 999 kan…???~

1 comment:

diha chantek said...

wa muke adek x habes2 enteprem dalam blog nih.. adakha beliau sejenis yg akan menggantikan naca ajis...