Sunday, February 6, 2011

happy bday abah & filzah…

bday tiup kek

happy bday abah n filzah… cuba teka yang ke berapa… 57 dan 1… haaa, sape yg bday 57??? abah ke filzah??? hehhehe…

bday kek

kek oreo cheese utk filzah, kek cokolat celup2 utk abah… request khas oleh inchek abah, nak kek sebijik cam kek dilla bertunang… sib baik beli kat jusco bukit tinggi, kalo buatnya kek tu beli kat gurun kedah??? tpaksalah meredah banjir ke sana, beli kek utk abah… hiks…

bday family

ini dia, barisan bala tentera inchek mislan… dari kiri: ahan, dilla, umi, filzah, abah, aii, diha… kitoang la keluarga berbibir jungkitnamunsexy… peace…

bday food

lauk2 seafood yang menjanjikan kesengsaraan para penghidap gout… hehhehee… ada sotong, ikan siakap, ayam <--- eh, ayam tu seafood ke???, serta udang  butter… slrppp… sampai je umah terus tercari2 ubat gout… hehheee…

ooo, ada segmen special… selama  ni tgk pic filzah yg cute2 je… camni…

bday filzah

tapi, sebenarnya… itu hanyalah kosmetik semata2… kerana…

bday filzah horror

inilah wajah dia sebenarnya… hahahhhaaa… <--- nasib ko lah filzah, dpt abg jahat cam ai…

mood:~rasa2nya, bday ai ada selebret x???~

1 comment:

si cantik fatin said...

hahaha, comel filzah!