Tuesday, February 9, 2010

Ainan yang best... :)

Sangat teruja membaca artikel ini... Teruja + kagum + tepuk tangan + bangga + dan sebagainya... Sila klik sini yer...

credit to: Kosmo

Gila ah <--- sila sebut seperti Aizat di AIM yang lepas... :) Lulus ujian O-Level pada usia 7 tahun... Huhh, ai masa tujuh taun baru nak start hafal lagu twinkle twinkle little star sambil main lompat getah... Then, he just been the youngest undergrad student at Help Univ College, Damansara. Baru 10 taun da jd mahasiswa... Mak aih, ai masa sepuluh taun, baru je menjuarai pertandingan menyanyi di sekolah... :p Sangat tidak terlawan...

Pasti ayah beliau Valentine Cawley dan ibunya Syahidah Osman Cawley sangat bangga kan... Mak ngan abah ai sangat bangga di kala ai menjuarai pertandingan menyanyi. Pasti diorang sangat bangga kalo ai pun bijak camtu. Namun, nak wat camna, anaknya yg bernama Jeli ni lebey suka main2 dr belajar sungguh2... Ampun ye mak abah.... :)

Kalo baca artikel tu, usia 6 adik Ainan da suka baca buku kimia. Huhh, kalo aii???? Lebey suka tgk doraemon dan citer pendekar dr nak baca buku kimia... He3... Buka kimia pada umur 6 taun???? Huhh, sgt tidak difahami... Mak ayah Ainan sanggup berhijrah dr Spore ke Msia semata2 nak lihat anaknya lebih berjaya... Bravo la uolsss...

Herm, selaku bekas pengajar di kolej swasta, ai memahami perasaan pensyarah yg bakal mengajar Ainan... Mesti nebes... Yelah, tak dapat diduga soalan yang bakal Ainan utarakan... Plus, Ainan sgt muda... So, sedikit sebanyak ego akan tercalar di sana sini... Kalo ai lah yang ajar Ainan, pasti study bersungguh2 sebelum masuk ke kelas... Banyak membaca additional info... Huhhh, nebes jugek... :p

Apa2 pun, tahniah la Ainan yer... Good luck in ur future undertakings. Make ur parents even prouder.. Owh, jangan lupa mak ayah bila da berjaya... :)

Mood:~tetiba terasa tak pandai pula...~

6 comments:

farra8979 said...

wah, me sgt kagum...

TerunaGiler said...

perghhh... bangga aku bace hal ni.. makin ramai genius.. aku umur 7 tahun asik tgk ultraman go je.. wakaka

mizara said...

comel sgt budak ni..

Rye said...

wow...da la ensem...cerah ms depan..kui3...;))

miss faten said...

sangat sangat kagum ^^
sangat sangat kagum ^^
dahlah comel ~
dahlah comel ~
huhuw. semoga semakin ramai genius2 di dalam dunia ini, and sebolehnya beragama Islam. amin :)

tujuhhariseminggu said...

Farra: mari kagum sama2.. :p

Teruna: samolah...

Mizara n Rye: cepat2 lahirkan baby, nanti leh menantukan ainan... :p

Faten: doa sama2.. amin..