Sunday, February 21, 2010

Kimi gebu Rossi comel :)

Huhh... Sangat teruja... Bila sudah lama x gathering sama2, bila duk lepak dan makan sama2, sangat teruja... :) Nak2 masing2 da bertukar status. Dari single, ada yg bertunang, ada yg da kawen, ada yang da beranak pinak... Pinak??? Mungkin singkatan utk pitam semasa beranak... :)

Majlis diadakan di umah Pinky Angel. Its so fun dapat godek2 anak beliau yg sangat comel... Tercapai juga hasrat nak ketemu sama anak dia... Punyalah lama nak jumpa, sampai da setahun umur anaknya. Hu3...

Bday kek utk bday boy... Cuba tgk nama baby boy tuh... Kimi Rossi... Cam familiar kan??? Ni gara2 ibunya suka sama Valentino Rossi dan Kimi Raikkonen... Jadilah Kimi Rossi... Eh, yuun, lupalah nama penuh dia... :)

Dari kiri: Hirda dan tunangnya (lupalah nama tunangnye...), Yuun (Pinky Angel) n asben n Kimi Rossi, Fiza, Oman, Affa, Azyyah n Jali (pongantin baru) dan inchek Jely di bawah itu berbaju bunga2 ijo...

Pic di snap sejurus sebelum mula makan... Pic selepas makan x diambil sebab masing2 naik seinci... :p

Bila difikir2 balik, seronok ada kawan yang akan jadi kawan sampai bila2. Tak kira lah camna kita sekalipun. Mereka akan sentiasa jadi kawan kita. Harap2, sampai bila2 kita kawan ye. Sayang kawan2 saya... Owh, mereka ini adalah geng2 Kelab Aerobik dan Kecergasan UKM... Haaa, weols dulu atlet tau... :p

Mood:~yang lain2, kita makan2 di lain hari yer...~

6 comments:

ardinihumaira said...

sedopnya kek! ^_^

Pinky Angel said...

Wah, cpt nye hapdet blog!! saya sayang kamu semua juga.. muahhs2

tujuhhariseminggu said...

dini: sodap sehingga sempat tapau ke umah..

yuun: sayang suma jugeks.. :p

bareessence said...

sedap. sedap. sedap.

*drolling da neh*


:)

TerunaGiler said...

deep meaningful name..

wanie™ ◕‿◕。ღ said...

lama tk mkn kek.. terliur jap.. hehe