Wednesday, February 17, 2010

Wassup2, Siti Nur Barbieyah here!!!!

Pelakon: Jely n TP Tpot...
Scene: Menuju Puncakkk!!! Gemilang Cahayaaa!!! Eh, silap... Menuju ke tempat meletak kereta...
Eh, camna nak parking nih???
Apsal ada pintu2 nih???
Tutup ke???
Car Lift???
Apa tuh???

Owh, pintu da terbukak... Jom masuk...!!!

Owh, rupa2nya nak masuk parking kena naik lift... Sampai tingkat 8 tuh...

Huhh, sangat best g Plaza GM... Sebelum ni dah g yg kat Klang ari ni g yg kat KL lah plek... Perasaan kagum sangat tak terperi... Iyolah, selama ni kat Jepun je ada car lift nih??? Ghupa2nya, kat KL da ader... Phewitt lah Plaza GM... Tapi sangat nebes ye nak masuk dalam lift tuh... Takut kereta tak muat... Kang x pasal2 tersagat keta...

Cuba bayangkan betapa gayatnye kitorang, sepanjang dalam lift tak abeh2 huyoo sana huyoo sini... Siap sep sep give me five lagik... Owh, lepas kuar lift, terasa berada di bucu menara KL... Sangat tinggi yer... :) Sangat bangga dengan pencapaian diri naik car lift di Malaysia... Baru ingat nak g Jepun, sebab nak merasa naik car lift... Yea, x yah g Jepun dah, leh booking teket g tempat laen plak... :p

Tgh ronda2 kat dalam GM tuh, tetiba jumpa awek chunnn... Eh, da alim dia skang??? Korang kenal x???

Haii, nama saya Siti Nur Barbieyah bte Kassim... Dulu saya sexy, skang sy dah sopan... Ayukan saya... Oklah, Siti balik dulu yer... :p

Mood:~Huhh, x saba nak citer kat kg, ai naik car lift... :D~

11 comments:

SyaffeQ said...

banyak barang murah kat sini..tapi kena beli pukal arr..haha

n satu agi..bab parking..mmg azab :D

Pinky Angel said...

hahahaa..ally2. kalo aku ada pun mesti ter huyooo huyooo skali..

tujuhhariseminggu said...

syaffeq: kan... takkan lah nak beli spek mata itam sampai enam... nak pakai kat ne... hu3...

Yuun: Hu3... Jakon sama2... Eh, makelis umah u jd kan????

Budak Pipi Tembam said...

hahahaha...comel!!!

Precious said...

Eh Siti Barbieyah dah pakai tudung. Memang ayu ... 7ariseminggu bila nak pakai kopiah? hiohiihiiii ...

TerunaGiler said...

ish aku tak pernh rase lgi car lift ni.. klu car ferry pernh ler

Aini said...

hakahak..comel.. bagus ni untuk budak2 =)

ACIT said...

lift kereta..ish2..nak gak la naek lift tu..kan..u saje je buat i jakun da ni..tapi Plaza GM tu kat mne eh..nak gak cari lift kete tu..

tujuhhariseminggu said...

ACIT & TG: Kat Chow Kit... Yok naik car lift... :p

BPT: hu3...

Precious: ehh, memang selalu pakai kopiah, cuma malu nak snap pic.. :p

FaShiHa said...

elly..kat wisma KFC nak g parking dia pon car lift gak.. Malaysia sudah lama maju ma..hehe..

tujuhhariseminggu said...

fashiha: iye ke??? muahahaha nampak sangat tak alert... :p