Friday, February 19, 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~


Belek2 followed blog, singgah jap kat My Own View... Ada kontestttttt.... Ada contest wehhhh.... Eksaited... Yok join.. Sonang je nak join... Ai agak malas kalo nak masuk kontest yg kena karang2 nih... Takpe, next time ai rajin2 kan diri...

Camno nak masuk kontest nih??? Silalah ke blog puan tanah ini yer... Cuma post kan pic lompat anda paling mantoppsss dan gigih... Owh, sib baik cik Ezma wat contest nih, kerna saya memang suka amik pic2 lompat nih... Kenapa??? Kadangkala nampak kurus bila amik pic sambil lompat2 <--- owh, sangat tidak relevan...

Owh, setelah menggodek2 pic apa nak letak, ni lah pic lompat2 yang agak tidak menjolok mata... Yang lelain asik nampak pusat je... hu3... Meh ai tempek pic nih...


satu


dua


lompattttttttttt....


hiyarghhhh!!!! bertookarrrr...!!!!!



Pic ni masa g trip ngan geng2 RHB kat Pangkor. Huhh, sangat malu selepas mengambil gambar, kerana???? Struktur pantai menerima gegaran yang agak besar setelah ai mendarat... Huahahuhu....

Yeahhh itulah dia pic lompat2 ai yer... Sila pilih saya sebagai pemenang yer... Sebab saya tak penah menang bila masuk kontest2 nih <--- padahal baru masuk 3 kali... hiks3... Haaa, yang lelain, sila join... Baru meriah geng2 lompat nih....

Owh, inilah puan tanah yang anjurkan kontest nih... Cantik dan menawan gambar lompat beliau. Bukan itu sahaja, beliau nampak berkarisma dalam gambar ini. Kewibawaan beliau akan lebih bermakna jikalau beliau pilih ai sebagai pemenang... Hikss <--- kipas sketttt!!!!!

Mood:~silalah join....~

6 comments:

enyheartsdiamond said...

nak masuk ni :)

enyheartsdiamond said...

nak masuk ni :)

Sya Isya said...

if nk join, send gmbr kt comment ni je ke? gmbr lmpat ramai2 ke sorang2?

Pinky Angel said...

alamak..baru sedar yg selama ni tak pnh amek gambar melompat. hihihi

tujuhhariseminggu said...

enyheartsdiamond: sila join ramai2... biar ezma kena beli adiah banyak2 utk kte.. :p

Sya Isya: Kalo ramai2 pun bley... Tapi semuanya kena lompat... x ley sorang2 je lompat...

Yuun: Hua3... Ibu2 dimaafkan...

~eZmALiZa~ said...

hehe..iye..mmg nmpk kurus pon..ekekke..tengs for joining the contest.. :)