Friday, February 5, 2010

Paya Indah lagik... :D

Erm, tiap kali abis program integrasi kat PLKN, mesti sedey... Yelah, nak kena tinggalkan student... Walaupun seminggu je ngan diorang, tapi best wooo... Sebabnya, bila da lama kat kem, diorang suma da sgt2 baik... Sangat2 hormat kat cikgu... Walaupun ala2 wajah seorang pengganas, tapi sangat sopan... Walaupun i rempittt, tapi dalam hati i ada taman... :p

So, sila saksikan pic sehingga perasaan teruja nak ke PLKN berkobar2... :p

Bila berada dengan mereka yang sedekad lebey muda, terasa tua seketika... :p

Haaa, lihat... Betapa 1Malaysia program ini... Yang cina pun bley jadi lebey mesra tau... :)

Lihat kemesraan mereka... Tanpa mengira kaler tau... Tapi kalo da duk kat kem 3 bulan, mereka akan lebey mesra... Kerana warna kulit mereka akan sama tone nyer... :p

Peace... Para penari Kurik Kundi... Hu3...

Last pose before their performance... Nampak tak cikghu aLLy disitu??? X nampak kan??? Sebab i ala2 sebaya dengan mereka... :p Sila muntah skang...

Haaa, ni lah pelakon utama nya... Siap berkain pelikat... Itu yg baju kaler merah tu, upin ipin... :p
Owh, sila jeles ngan mereka kerana mereka menari lagu Kurik Kundi dan Nobody ye... I want nobody nobody but you.... :p

Herm, sangat syahdu masa last class... Siap nyanyi2 tau... Sib baik cikgu aLLy tak nanges... Hu3... X saba plak nak tunggu bulan 4... :p

Mood:~owh, sangat gembira Taylor Swift menang Album of The Year @ Grammy...~

6 comments:

Pinky Angel said...

Bestnya ally.. aku nk apply jd cikgu plkn gak bole? hehe

FaShiHa said...

how to be the instructor or teacher kat sana ally?

tujuhhariseminggu said...

Owh, bleh je... G www.starza.com <--- sila yer... next intake bulan 4 kot... yok berPLKN... :)

mizara said...

looks like u had a great time masa tuh..kompom student pilih Ally as their feveret trainer..:P

tujuhhariseminggu said...

eh, mana tau nih... <--- berangan.... :)

Anonymous said...

da try g yg starza.com tu... tp tade pape pun.. ke da tukar web ek? im interested to apply too... hikhik ~_+