Tuesday, February 16, 2010

Dini's GiveAway... Away away awayyyy....

Yeahh, contest lagi... This is my 2nd contest... Dini nak bagi adiah... Jumpa blog ni masa jalan2 kat gengblogger...

Sonang je nak menang... X yah susah panjat-bukit-pastu-amik-bunga-rafflesia-yang-tengah-kembang... X yah... Cuma letakkan je banner ni kat tepi blog anda... Pastu jangan lah segan2 nak wat entri pasal give away nih...

Kenapa dina eh silap dini kena pilih saya... Sebab adiahnye adalah mask yang boleh dipakai di muka anda. Owh, sangat memerlukan masker ini, kerana muka sangat memerlukannya... Sila pilih saya yer... Sila klik sini utk makluman lanjut...

Mood:~pilihlah aku jadi pemenangmoooo.....~

3 comments:

ardinihumaira said...

nakalla incik ally ini.. hehe...

nanti dni tambahkan hadiah lagi. kalau lelaki pemenangnya, Insya Allah dapat hadiah lain. tapi kalau lelaki nak masker juga, no pobs... ^_^


niway, tq ya sudi join giveaway dri dni.. best of luck! ^_^

sYeNgEt ke senget?? said...

kalau lelaki boleh bg awek, bini or mak, adik kakak hahha

tujuhhariseminggu said...

ardinihumaira: sila pilih sy yer... :p

syenget: antor jgn x antor... tapi, kalo bleh jgn antor la... sebab nak menag sorang2... wahahahhahahhaha...