Tuesday, February 16, 2010

Karna Limau Mandarin berbakul2...

...pasti ada yang tertanya2, naper da lama tak hupdate...
...pasti juga ada yang tak jenguk blog ini di kendian hari...
...pasti ada juga yangternanti2 hupdate dr blog ni...

...

...

...

...

...dan yang pasti, ketidakadaan penghupdatean tidak memberi kesan apa2 pada pembaca suma, ha3...


...apa2 pun, karna limau mandarin yang lazat ini...

tq: KakTon

...saya sakit perut...
...huks3...
...ok tak bagi alasan camni sebab x hupdate blog...

...owh, sila ke sila lah ke My Own View utk cekidaut cara2 nak submit blog kat inchek google...

Mood:~maseh lagi berchuti... Gong Xi Gong Xi...~

3 comments:

HEMY said...

aku masih tak puas makan oren..sapa yg tak larat bagi je aku habiskannn

HEMY said...

aku masih tak puas makan oren..sapa yg tak larat bagi je aku habiskannn

tujuhhariseminggu said...

hemy: da abes kena lantak... :p