Friday, February 12, 2010

Pengakuan Berani... SAYA ADALAH SEORANG....

Ha... Berdebar2 tak baca entri nih... Bersedialah anda menerima kenyataan... Inchek Jely akan merevealkan rahsia pada dirinya... Huhh, perlu kan semangat yang tinggi jugak nak wat entri nih...

Harap2, semoga pembaca2 tegar yg ari2 melawat blog ni tidaklah melarikan diri yer... Please accept me as I do... Sebenarnya da lama nak beritau menda nih... Cuma x cukup kuat dan x cukup yakin lagi... But now, Ive got that strength to tell this thing...

Tet tenenet tenettt <--- sila bunyikan seperti mendapat high score di hset nokia 3210...

SAYA ADALAH SEORANG...

...

...

...

...

...

...

...

...

yang mempunyai diari... Hu3 <--- malu nak ngaku...

Ya... Saya, Inchek aLLy ada diary... Agak tidak macho kan ada diary... Siap ada pic pompuan omputih petik2 bunga kat cover diary... Perasan tak font tulisan menjadi kechil... Ini kerana, ayat2 ini ditaip dengan perasaan kemalu2an... Huhuhuhuu...

Korang rasalah, cam kelaka ke kalo lelaki ada diary??? Owh, sila maafkan diary yang agal bunga2 ittew, sebabnya diary ini dibeli di karnival 2nd hand stuff... Owh, perlukah ai malu kerana ada diary???

maluu...
x maluuu...
malu...
x malu...

Mood:~lega dah confess... owh, baideweii, tq My Own View sbb buat entri khas utk ai...~

8 comments:

snid73 said...

dulu-dulu zaman sekolah, memang ada diary....

tapi sekarang takder lagi....

mizara said...

hahhaha...ingat apa tadi chehh..rupanya dia ade diari..huhuhu..biasalah tu laki ada diari cuma taknak ngaku jek..ambooiiii diari cantik tuh..:P

Nax Naxirah said...

hehe.cantekk diary ally.. hehehehheheheh.....

kalo diari kaler kemaskulinan-kelelakian-kejantanan macam hitam-gelap-ala-ala-seram tuh ok lagi

ni

ade muke perempuan omputeh plak

hehe

ally ally . . :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngeee.

ada gak diary lu tapi ntah pegi mane dah skng. HARHARHAR

ACIT said...

i pon ade diary..tapi tulis nye baru 3pages..bizi la..kunun2nye..haha..

fanadz said...

ade gaks diari dulu..[buku hardcover biase je..siap buat cover sendiri lagi..huhu]tp hangat2 t**k ayam je menulisnye.huhu.

tujuhhariseminggu said...

snid73: kecik2 dulu x de diary... hu3..

mizara: diary itu 5 hengget je yer...

Nax: hanya itu saje diary yg ada masa jualan murah aritu...

Lolly: sila cari diary itu, mesti gelak2 bila baca diary balik kan...

Acit: sama lah... bukan rajin pun tulis.. :p

Fanadz: wah, wat kaver sendirik... :p

wanie™ ◕‿◕。ღ said...

chumel jer lelai got diary....per lah isi kndungan nyer n.. :P